tiistai 20. elokuuta 2013

Ruoan merkitys

Olen tässä jo jonkun aikaa pohtinut ruoan merkitystä italialaisessa kulttuurissa. Ruokaan suhtaudutaan todella intohimoisesti, eikä ihme. Ruoka yhdistää ihmisiä saman pyödän ääreen ja nostaa tunnelman toisiin svääreihin. Esillepanot ja maustaminen on kaiken a ja o, samoin kuin myös ajatus siitä  " niin kuin itselle tehtäisiin", siis kotiruokaa. Tämä ideologia luonnistuu täällä hotellilla aivan loistavasti! Itse lukeudun aika huonoksi kokiksi ja siksi on mahtavaa katsoa helponnäköistä ruoanlaittoa :D. Olen saanut moitteita, kun olen laittanut itselleni ruokaa, enkä ole esim. maustanut mozzarellaa tai asetellut annosta hienosti, hups! Ymmärrän tämän oikein hyvin ,mutta en vain osaa taikka aina jaksa itselleni tehdä! Ja arvostan mitä suurimmin kaunista, maistuvaa ruokaa. 







Ah <3

Buona<3

Meidän hotelli on pieni ja yleensä on 2 "kokkia", mutta jokatapauksessa isokin porukka ruokitaan nopeasti,taidokkaasti ja mikä tärkeintä mahat täyteen aina. Hymy nousee pakostikin huulille, kun tuoreen pastan (oma lemppari) tuoksu täyttää villan ja tietää että kohta syödään! :) Unohtamatta jälkiruokia tietenkään. Ihana suussa sulava suklaa soufflé jäätelöllä. :) How happy can human be?
 Siksi luonaat ja dinnerit lukeutuu omiin suosikkeihin työvuoroista!

XO, Almaz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti